Diensten

Fix Autolak, dé specialist in het herstellen van autolakschade. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet.

Lakbeschadiging

Lak Beschadiging
Bij FIX Autolak begrijpen we hoe vervelend het kan zijn om lakbeschadigingen aan uw voertuig te hebben. Of het nu gaat om kleine krassen, verfchips of andere lakproblemen, ons team van experts staat klaar om uw voertuig weer in topconditie te brengen. Met onze professionele herstelservices zorgen we voor een vakkundige reparatie van de lak, zodat uw voertuig er weer als nieuw uitziet. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de lakreparatie duurzaam is en uw voertuig weer straalt als nooit tevoren.

Bumperschade

Fixautolak.nl - bumper schade
Beschadigde bumpers kunnen het uiterlijk van uw voertuig aanzienlijk beïnvloeden. Bij FIX Autolak bieden we hoogwaardige reparatieservices voor bumpers, ongeacht de omvang van de schade. Of het nu gaat om kleine krassen en deuken of grotere beschadigingen, ons team herstelt uw bumper met zorg en precisie, zodat uw voertuig zijn oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt. We gebruiken professionele technieken en materialen om ervoor te zorgen dat de reparatie naadloos aansluit bij de rest van de bumper, zodat het resultaat er perfect uitziet.

Licht metalenvelgen

Lichtmetalen velgen kunnen een belangrijk esthetisch element van uw voertuig zijn, maar ze zijn ook gevoelig voor krassen, deuken en verkleuring. Bij FIX Autolak bieden we gespecialiseerde diensten voor het herstellen en opknappen van lichtmetalen velgen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw velgen weer glanzen als nieuw, met aandacht voor detail en vakmanschap. Of het nu gaat om het repareren van krassen, het uitdeuken van de velgen of het aanbrengen van een nieuwe coating, wij zorgen ervoor dat uw velgen er weer stijlvol uitzien en uw voertuig een upgrade krijgt.

Krassen herstellen

Kleine deuken in uw voertuig kunnen een doorn in het oog zijn, maar gelukkig biedt FIX Autolak professionele oplossingen voor het herstellen van deze deuken. Met behulp van geavanceerde technieken en gereedschappen kunnen we de deuken verwijderen zonder de oorspronkelijke lak te beschadigen. Ons team zorgt ervoor dat de deuken nauwkeurig worden hersteld, zodat uw voertuig er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om deuken op de portieren, de achterklep of elders op het voertuig, wij zorgen voor een grondige reparatie die de integriteit van de lak behoudt

Spotrepair

Fixautolak.nl - dienst Spotrepair
Voor kleine lakbeschadigingen, zoals krassen en deukjes, is onze spotrepair-service de ideale oplossing. Met deze methode kunnen specifieke delen van uw voertuig worden gerepareerd zonder de hele carrosserie te hoeven overspuiten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten, terwijl uw voertuig toch een professionele en duurzame reparatie krijgt. Ons team van experts voert de spotrepair uit met precisie en vakmanschap, zodat uw voertuig snel weer in topconditie is en er als nieuw uitziet.

Scooter spuiten en repair

Fixautolak.nl - dienst Scooter
Onze gespecialiseerde diensten voor het spuiten en repareren van scooters omvatten een breed scala aan diensten, van het herstellen van krassen en deuken tot het opfrissen van de lak. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw scooter weer in topconditie te brengen, zodat u weer met trots de weg op kunt. Of uw scooter nu beschadigd is door slijtage, ongelukken of gewoon een opfrisbeurt nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw scooter er weer als nieuw uitziet en optimaal presteert. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw scooter met zorg wordt behandeld, zodat u weer vol vertrouwen kunt genieten van uw tweewieler.

Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk herstellen en bijspuiten van kleine schades aan uw auto of motor zonder kleurverschil. Hierbij moet u denken aan lakschades zoals krassen en deuken op staande delen zoals bumpers, portieren, voor- en achterschermen, velgen en spiegels. Vanuit onze werkplaats in Boxmeer kunnen wij spotrepair uitvoeren.

Het is niet altijd mogelijk om liggende delen zoals een dak, motorkap of achterklep te behandelen. In dat geval wordt het gehele paneel gespoten, wat wij ook voor u kunnen uitvoeren.

Werkwijze van spotrepair:

Vroeger was het noodzakelijk om een compleet deel over te spuiten voor een kleine lakbeschadiging, maar tegenwoordig kan vaak worden volstaan met plaatselijk spuiten. Ook de droogtijd is enorm verbeterd. Waar vroeger een gespoten deel een dag moest drogen, kan dit nu binnen een uur dankzij verbeterde droogtechnieken en laksystemen die hiervoor zijn ontwikkeld. Dit levert u als klant weer een financieel voordeel op omdat er minder tijd mee gemoeid is.

Voordelen van Spotrepair:

Bij Fix Autolak streven we naar efficiënte oplossingen die niet alleen uw voertuig herstellen, maar ook uw kosten en het milieu besparen. Hier zijn enkele voordelen van spotrepair:

Kies Fix Autolak voor een snelle, kosteneffectieve en duurzame oplossing voor uw autoschade. 

Het wegwerken van krassen en andere autoschade kan een tijdrovende klus zijn. Traditionele methoden laten vaak sporen achter en het overspuiten van de hele auto is kostbaar en arbeidsintensief. Fix Autolak biedt spotrepair als een snelle en betaalbare oplossing voor krassen, deukjes en andere beschadigingen aan uw auto. Het grote voordeel van spotrepair is dat alleen de beschadiging wordt aangepakt, zonder dat de rest van de auto hoeft te worden behandeld. Dit bespaart tijd en kosten in vergelijking met volledig overspuiten.